Black Friday specijalna ponuda

Black Friday specijalna ponuda!

black friday specijalna ponuda

Zaboravite na stres, buku i gradsku gužvu… podarite sebi 5 dana predaha od svakodnevnog užurbanog života. Na 90 minuta vožnje od Beograda i samo 15 minuta od Novog Sada, otkrijte vašu oazu mira i zdravlja, na obroncima Fruške gore.

Specijalna ponuda obuhvata smeštaj u četvorokrevetnom apartmanu, od ponedeljka do petka. Postoji mogućnost doplate za produženi boravak, kao i za obroke naše zdrave domaće kuhinje. Dok boravite kod nas, možete se okušati u terenskom jahanju ili šumskim šetnjama…. a možete se i samo odmarati – garantujemo dobar san :)

Black Friday specijalna ponuda važi za rezervacije i uplate izvršene isključivo 24. novembra 2017. godine. Ova ponuda važi za ograničen broj rezervacija, a rezervacije uplaćene po ovoj ponudi se mogu iskoristiti najkasnije do 22. decembra 2017. godine.

Cena boravka od ponedeljka do petka odabrane nedelje u četvorokrevetnom apartmanu je snižena sa 19.200 dinara na 9.600 dinara, što znači uštedu od 50%… ako vam se sviđa naša Black Friday specijalna ponuda, očekujemo vaš poziv u petak 24. novembra :)

Informacije i rezervacije: 064/1127983.

Sretan vam Black Friday :)