Dnevni boravak dece

Dnevni boravak dece

Da li ste i vi među onim roditeljima predškolaca i učenika nižih razreda osnovne škole koji nemaju u blizini bake i deke koji bi pričuvali vašu decu tokom letnjeg raspusta? Da li i vi imate problem čuvanja dece tokom radnih dana ovog leta? Ili samo želite da vaše dete provede jedan dan u prirodi, zabavi se, upozna nove drugare i stekne nove veštine?

Pitate se kako znamo vaše probleme? Zato što su nas mnogi od vas pitali da li možemo da organizujemo dnevni boravak dece na našem Ranču tokom letnjeg raspusta. I evo, osluškujući vas, rodila se naša nova ponuda… LETNJA ŠUMAONICA :)

LETNJA ŠUMAONICA je namenjena vama, roditeljima dece uzrasta 6-11 godina, koji se susreću sa problemom dnevnog boravka dece tokom letnjeg raspusta.

Za vaše prijave smo otvorili termin od 2. do 6. jula 2018. Ukoliko vas interesuju neki drugi termini, molimo vas da nas kontaktirate.

Na LETNJOJ ŠUMAONICI je predviđen dnevni boravak dece u periodu od 8h do 18h, od ponedeljka do petka. Moguće je boraviti samo jedan dan ili se pretplatiti na svih pet dana.
Osim toga, postoji mogućnost donošenja svojih obroka.

Dnevni program:
– dolazak na ranč u 8h
– 8:30-10:30 aktivnosti u prirodi (jahanje i pešačenje )
– 11h užina (voće)
– 11:30-13h radionica
– 13:30-14:30h ručak (kuvano domaće jelo) i kraći predah
– 14:30-16h radionica
– 16h užina (pita, palačinke, domaći mafini…)
– 16:30-18h radionica
– 18h odlazak sa ranča

Sa decom će tokom dana biti najmanje dve stručne osobe (vaspitač, pedagog…). Na radionicama ćemo se baviti kreativnim radom, dramom, razvijanjem samopouzdanja i empatije, sportskim aktivnostima, kulinarstvom, orijentacijom u prirodi, prepoznavanjem samoniklog bilja i drveća, zaboravljenim dečijim igrama i slično.

U slučaju kiše poneti kišne kabanice i gumene čizme, a u slučaju sunčanog vremena šeširić. Obavezno poneti manji ranac i flašicu vode. Za jahanje su obavezne dugačke pantalone i zatvorene patike.

Cena jednodnevnog boravka po detetu je 2.300 dinara na dan (ako donosite svoje obroke) ili 3.500 dinara sa uključenim obrocima.
Uplatom svih 5 dana ostvarujete popust… 10.300 dinara (ako donosite svoje obroke) ili 15.800 dinara sa uključenim svim navedenim obrocima (a postajete i vlasnik Kartice povlaštenog kupca).
Odobravamo dodatnih 10% popusta za ostalu decu iz iste porodice ili za korisnike Kartice povlaštenog kupca za tekuću godinu.

U cenu nije uključen prevoz.

Broj mesta je ograničen i obavezna je rezervacija na 064/1127983 ili dobro.prase@gmail.com.

Ako vas interesuje kako deca provode vreme na našem ranču, pogledajte galeriju slika sa jednodnevnih vikend radionica koje se održavaju tokom cele godine.