Kreativno kuvanje sa Dobrim prasetom

Kreativno kuvanje sa Dobrim prasetom

KREATIVNO KUVANJE SA DOBRIM PRASETOM su radionice namenjene vama koji volite da jedete, da kuvate, da eksperimentišete sa ukusima i bojama hrane… ili biste voleli da to naučite.

Za naše radionice vam nije potrebno prethodno kuvarsko iskustvo, ali nije ni na odmet.

Zajedno ćemo pripremati ceo ručak, od predjela do deserta. Ukoliko želite, možete aktivno učestvovati ili samo posmatrati kako ostali pripremaju. Na radionicama ćemo se družiti, upoznavati nove prijatelje, kuvati, seckati, mesiti, peći… i, na kraju, zajedno ručati :).

salata

Svi obroci koji se pripremaju su veganski ili vegetarijanski, napravljeni od lako dostupnih, lokalnih namirnica. Neke namirnice ćemo brati u našoj organskoj bašti neposredno pred pripremu. Tako ćete moći da osetite razliku u ukusu sveže ubranog povrća, voća i začina.

rukola i paradajz

Radionice se održavaju dva puta mesečno, nedeljom, u našem domaćinstvu, Ranč Dobro prase, u Starim Ledincima. Na jednoj radionici može prisustvovati najviše 5-6 osoba, a postoji mogućnost organizovanja i individualnih radionica. Mesto na radionici je potrebno rezervisati.

U cenu* radionice KREATIVNO KUVANJE SA DOBRIM PRASETOM je uključeno:

– radionica u trajanju 4 do 5 sati

– trošak hrane i pića

– recepti pripremanog ručka

– saveti u kuvanju i nakon završenog kursa

– KARTICA POVLAŠĆENOG KORISNIKA* za tekuću godinu (donosi vam 10% popusta na smeštaj, kamp, ishranu i aktivnosti u našem domaćinstvu Ranč Dobro prase)

Radionice vodi Sanja Lauš (31 godina iskustva u kuvanju).

*Informacije možete dobiti na dobro.prase@gmail.com ili 064/1127983.