Letnji konjički kamp “Fruška gora 2016”

Letnji konjički kamp “Fruška gora 2016” je, u saradnji sa udruženjem “Aktivna Fruška“, organizovan na našem ranču. Prva smena je završena, a otvorene su prijave za još dve smene ovog leta… pa, ako ste mislili da se prijavite, sada je pravo vreme za to :)

Letnji konjički kamp "Fruška gora 2016"

Tokom trajanja prve smene kampa, posetila nas je ekipa Radio Novog Sada. Evo i najave i snimka njihove današnje radijske emisije, pa poslušajte kako nam je bilo :)

“Ranč „Dobro prase“ nalazi se u Starim Ledincima, nadomak Nacionalnog parka „Fruška gora“, deset kilometara od Novog Sada. Njegovi vlasnici Sanja i Dragan Lauš su i njegovi stanovnici preko cele godine. Oni se bave seoskim turizmom. Razlikuju se od drugih domaćinstava koja su se upustila u takvu delatnost, jer organizuju aktivan odmor u prirodi za sve posetioce. S obzirom na to da na tom imanju imaju i konjički klub, od ove godine organizovali su prvi konjički letnji kamp. Pre neki dan završena je prva smena Konjičkog kampa, a druga i treća će biti organizovane krajem ovog i narednog meseca. Sa polaznicima konjičkog letnjeg kampa, u prirodnom ambijentu Ranča „Dobro prase“ upoznala se novinarka Radio Novog Sada, Irina Samopjan.”