Letnji konjički kamp „Fruška gora“

Letnji konjički kamp „Fruška gora“ je, u saradnji sa udruženjem „Aktivna Fruška“, organizovan na našem ranču. Otvorene su prijave za sezonu 2017-e… ostalo je još nekoliko slobodnih mesta… ako ste mislili da se prijavite, sada je pravo vreme za to :)

letnji konjicki kamp

Kako nam je bilo / utisci polaznika letnjeg konjičkog kampa “Fruška gora”

Tokom trajanja prve smene kampa prethodne godine, posetila nas je ekipa Radio Novog Sada. Evo i najave i snimka njihove radijske emisije, pa poslušajte kako nam je bilo :)

„Ranč „Dobro prase“ nalazi se u Starim Ledincima, nadomak Nacionalnog parka „Fruška gora“, deset kilometara od Novog Sada. Njegovi vlasnici Sanja i Dragan Lauš su i njegovi stanovnici preko cele godine. Oni se bave seoskim turizmom. Razlikuju se od drugih domaćinstava koja su se upustila u takvu delatnost, jer organizuju aktivan odmor u prirodi za sve posetioce. S obzirom na to da na tom imanju imaju i konjički klub, od ove godine organizovali su prvi konjički letnji kamp. Pre neki dan završena je prva smena Konjičkog kampa, a druga i treća će biti organizovane krajem ovog i narednog meseca. Sa polaznicima konjičkog letnjeg kampa, u prirodnom ambijentu Ranča „Dobro prase“ upoznala se novinarka Radio Novog Sada, Irina Samopjan.“