Nova sezona radionica kuvanja

Nova sezona radionica kuvanja započinje početkom nove godine :)

Do sada ste se verovatno svi zasitili teških jela i kremastih kolača i torti, tako da će vam obroci koje pripremamo na radionicama prijati višestuko… za stomak i za novčanik ;)

kreativno kuvanje sa dovbrim prasetom

Naše radionice nose naziv KREATIVNO KUVANJE SA DOBRIM PRASETOM. To su radionice namenjene vama koji volite da jedete, da kuvate, da eksperimentišete sa ukusima i bojama hrane… ili biste voleli da to naučite.
Za naše radionice vam nije potrebno prethodno kuvarsko iskustvo, ali nije ni na odmet.

kuvanje
Zajedno ćemo pripremati ceo ručak, od predjela do deserta. Ukoliko želite, možete aktivno učestvovati ili samo posmatrati kako ostali pripremaju. Na radionicama ćemo se družiti, upoznavati nove prijatelje, kuvati, seckati, mesiti, peći… i, na kraju, zajedno ručati :)
Svi obroci koji se pripremaju su veganski ili vegetarijanski, napravljeni od lako dostupnih, lokalnih namirnica. Neke namirnice ćemo brati u našoj organskoj bašti neposredno pred pripremu. Tako ćete moći da osetite razliku u ukusu sveže ubranog povrća, voća i začina.

sveze ubrano povrce iz baste

U cenu* radionice je uključeno:
– radionica u trajanju 4 do 5 sati
– trošak hrane i pića
– knjižica sa receptima pripremanog ručka
– saveti u kuvanju i nakon završenog kursa
– KARTICA POVLAŠĆENOG KORISNIKA* za tekuću godinu
  (donosi vam 10% popusta na smeštaj, ishranu i aktivnosti u Ranču Dobro prase) – raspitajte se o uslovima dobijanja ove kartice

Mesto na radionici je potrebno rezervisati.

Radionice vodi Sanja Lauš (32 godine iskustva u kuvanju).

*Informacije možete dobiti na dobro.prase@gmail.com ili 064/1127983.